Confini Begeleiding

Samenwerken aan de toekomst

Judy Wachelder

 

 

Mijn naam is Judy Wachelder, sinds 1 januari 2018 mag ik mijzelf met trots mede-eigenaar noemen van Confini Begeleiding.

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut heb afgerond. Tijdens mijn masteropleiding en hierna heb ik op mijn werkplekken veel ervaring opgedaan binnen de fysiotherapie en kinderfysiotherapie, waarbij ik veel met kinderen met ASS, ADHD en andere psychische stoornissen gewerkt heb en nog steeds met veel plezier werk. Het bijzondere van werken met deze groep kinderen en jongeren is de diversiteit en aanpak bij deze kinderen. Alle kinderen zijn uniek en verdienen de aandacht die ze nodig hebben vanuit alle gebieden samen bekeken.  

Aangezien de begeleiding van kinderen/jongeren en volwassen door Confini Begeleiding mij erg aansprak, wilde ik naast mijn medische achtergrond hier mij nog verder in gaan verdiepen. Vandaar heb ik in januari 2018 de opleiding tot sensorische informatieverwerkingstherapeute afgerond. 

Vanuit Confini Begeleiding begeleid ik met name kinderen en jongeren, waarbij er naast psychische ook sprake is van lichamelijke problematieken. Hierbij kan men denken aan aangeboren letsels of motorische beperkingen.

Ik ben geregistreerd in het BIG-register onder nummer: 39917290104.

Mijn AGB-code is: 04123072.

E-mailen
Bellen